-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:17599 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

آيا بدون عباداتي مانند نماز و روزه مي توان به خدا نزديك شد؟
اگر اين فرض را قبول داريد كه كمال انسان در عبوديت خداوند ميسر است ، جاي اين بحث وجود دارد كه فلسفه نماز و روزه و عبادات مرسوم ديگر چيست ، آيا از طريق ديگري نمي توان به اهداف عبادت دست يافت ؟ مناسب است در اين جا به اصل فلسفه عبادت اشاره اي داشته باشيم و سپس به بررسي نحوه انجام آن بپردازيم . ( ( عبادت ) ) بيانگر رابطه انسان با هستي و خداي هستي و توجه داشتن به او است . بدون ( ( عبادت ) ) آدمي موقعيت حقيقي خود در جهان رافراموش مي كند و به دنبال آن گرفتار عوارض روحي وانحرافات مختلفي مي گردد .( ( عبادت ) ) بيانگر روح احساس مسئوليت انسان در قبال خود وهستي است . همان گونه كه انگشتر يادگاري در انگشتان ، همواره آدمي را به ياد اهدا كننده آن مي اندازد و خاطراتي را براي انسان زنده مي كند؛ عبادت نيز ياد خدا و يادآور مسئوليت انسان در برابر او است . اما چرا به صورت نماز و روزه و...؟ فلسفه عباداتي چون نماز، روزه و حج تنها در يادآوري خلاصه نمي شود؛ بلكه اهداف و حكمت هاي ديگري نيز دارد كه تامين آنهاچنين اقتضا دارد كه عبادات به شكلي مخصوص و منظم انجام شود؛ ازجمله آنها است : الف ) وقت شناسي ؛نماز، روزه و حج عباداتي هستند كه درزماني معين انجام مي شوند .ازاين رو همواره آدمي را به گذشت زمان حساس كرده و نوعي وقت شناسي و استفاده از فرصت ها را آموزش مي دهند .ب ) نظم و انضباط و هماهنگي ؛ نماز به ويژه در شكل جماعت آن ، آموزش دهنده نظم و هماهنگي در جهات مختلف از جمله هدف واحد ( قبله ) اذكارواحد و صفوف واحد است . نماز حاوي عالي ترين آموزش هاي نظم و كنترل و مديريت است ( در اين زمينه مي توانيد به كتاب نماز و بهره وري تاليف دكترتوانايان فرد مراجعه كنيد ) . ج ) روزه نيز علاوه بر آثار مفيد جسمي و روحي داراي بركات اجتماعي از قبيل درك گرسنگي و نداشتن و در نتيجه همراهي با فقرا و نيازمندان است . د ) حج نيز نمونه اي عالي از رفتار جمعي كنترل شده و منضبط است كه بسيار شگفتي آفرين است و . ...حال بايد به كساني كه ( به قول شما اروپايي ها ) ترديدي دارند، گفت شما راه و رسمي براي عبادت بهتر از اينها را بياوريد تا ما از آن تبعيت كنيم ؟!;

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.